Gott nytt ar!Fran mig och min nya polare.

Linus halsar ocksa.

Knivsta


Okej, jag har faktiskt ocksa gjort det har.

Ja ba WOW jag har en egen station. I typ en sekund. Sedan skamdes jag och vagade inte skriva om det for jag kande mig sa full of myself.

Terminator of the world


I Indien gor de chips av  riktiga potatisar!!!!!Och de har glass som ar gjord helt utan kott!!!De har varldens haftigaste cement i Indien.Forsta dagen traffade jag en tant som hade brunare arm an vad jag hade.Linus tycker att det ar tontigt att ha hjalm. Jag ar i mitt esse i hjalm. Kanner
mig som en terminator eller vad det heter.Kan liksom inte ta av mig den no matter what. "Jag ar the terminator of the world"
skriker jag. Inget kan vara tontigt med det.
Man forandras i Indien

Indisk unge: - Hello what your name?

 
Jag: - Lisa.


Indisk unge: - Noah?


Jag: - hhaa. No. LISA.


Indisk unge: - Jesaja?


Jag: - HAAHA. What. No. LISA.


Indisk unge: - (springer ivag).Ar jag valdigt lik en biblisk stamfader eller?

Quick gimme five

Hej forlat sugig uppdatering, men jag har inte varit i narheten av ett internet (ett? konstigt, allt ar val samma internet). Daremot har jag suttit magsjuk pa buss och tag i en miljard timmar. Det ar inte sa tillfredsstallande att spy pa indiska tag. Ingen holl tillbaka mitt har och alla glodde.

Det kryllade av kackerlackor pa bussen. I gar natt dodade jag fem kackerlackor med my bare hands. Det ar coolhet for mig. Och jag tror att en krop in genom min nasa nar jag sov. Och stannade dar, for det luktar kackerlacka var jag an gar nufortiden. Kan vara for att jag inte har duschat pa lange ocksa.

Handsome Bart

Nattens somnprat:

Linus: Jag har ju sagt att jag redan har gett dig den, Snygg-Bert.

Jag: - Vad har du gett for nagot?

Linus: - Jamen... Klubban.

Sen var det inte mer med det. Snygg-Bert ar ett namn Linus brukar anvanda i somnen. Ibland tror jag att han ar gay, och har hemliga drommar om den dar Snygg-Bert. Hur snygg kan han vara, undrar jag da. Ar han snyggare an jag?

Jag blev inte mindre orolig nar jag i morse horde mig sjalv beratta om det for nagra britter vi traffat:

Jag: - Yeah you know Linus is really weird in his sleep. Last night he said "I've already given it to you Handsome  Bart".


Inte helt ogay.


God jul pa er!

Lite sent jag vet, men jag var sa stressad igar. Var tvungen att ligga pa stranden skitlange, och restaurangen lag minst hundra meter bort sa det tog ju tid att ta sig dit sen. Och sedan drojde det jattelange innan hummern kom in och sa. Och knacka sonder alla de dar skalen tar ju valdigt mycket energi.


Ps. Det ar lite speciellt att resa med sin kille. De flesta par som aker ivag har det ju ratt romantiskt. Det har vi med pa ett satt, men vi sitter inte direkt och tittar pa varandra och ler i solnedgangen och sadant. VI vill mest umgas med tuffa backpackers.
Sa har later det varje kvall:

Linus: De dar da, ska vi satta oss med dem?

Jag: Jag vet inte, de ser lite for trotta ut.

Linus: Ja det gor de. Men de da?

Jag: Men de har ju en romantisk stund. Men de dar! Vi bjuder in dem till vart bord.

Linus: HEY Would you like to sit here at our table?

De: Ehh.... No .. thanks...


"She saved my life"

Igar flog jag igen, och jag hatar det. Inte for miljons skull, den skiter jag i*. Det ar dodsradslan. Innan jag ska flyga definierar jag alla manniskor jag moter, utifran vad de kommer att saga om mig till tidningarna nar jag dott;Stadaren pa hostelet: " The girl who died stayed at hotel I work. She was very nice and left room clean and tidy. I pray for her family today.Selfobsessed american on the roof at night: "Yeah its a bummer she died. She was real nasty. Came up on the roof and asked me if I thought the freezer was too cold for her medicin. Like I'd have a clue. I said "I don't think it's a subzerofreezer honey" but she probably just wanted a reason to talk to me cause I looked so cool. (Min Dukoral behovde ett kylskap och amerikanen sag ut som en valdtaktsman sa jag nervospratade med honom)Indiern bredvid mig pa flygplanet: She probably saved my life. She didn't mean to, but I hid under her so she took all the damage from the crash.Linus: Det ar verkligen fruktansvart, det finns inte ord. Hon var min flickvan, mitt allt. Nu ar hon dod. Det borde ha varit jag i stallet. (tror jag egentligen inte han skulle saga men i min fantasi sager han sa)


* ett skoj.


Ps: Det gar tydligen inte mobilblogga, och det gar sisadar med bilder, men det kommer tids nog!


"Det ar mitt stalle"Igar var vi vid Taj Mahal. Jag har velat aka dit sedan jag laste om det i fyran.

For sju ar sedan var jag ihop med en kille som akte till Indien. Han ringde fran sin mobil till mig (som var i Bolivia) och sa "Jag ar vid Taj Mahal nu. Coolt va!" Ja ba "NEEEEJ ga inte in, det ar ju mitt stalle, vi kan aka dit tillsammans sen". 
Han ba okej. 

Och sa gick han inte in. Jag hade ju inte menat det egentligen, men han ville val vara romantisk eller nat.
Men sen gjorde vi ju slut och akte aldrig dit. Han har fortfarande inte varit dar. HAHA.

Kontenta: Korkat att vara romantisk.


I love India

Jag och Linus har kopt exakt likadana klockor (det var han som harmade).

Bara det att pa min star det Casio. Pa hans star det Cosid.


HAHA. Vilken loser han ar.

Tveko om det går mobilblogga från

MMS

Tveko om det går mobilblogga från moskva men jag försöker. Det här flygplanet är så gammalt så det knakar i listerna när man rör på sig lite. Jag tror vi kommer dö och ojar mig och säger nej nej nej repetedly. Linus säger ja vet, de kommer nog inte visa någon film. Vilken störd människa va. Hur kan man tänka på film på sin dödsbädd. Dödsstol. Dödsplåtsits med blått överdrag.


Chocken


Mia med Milo (pernillas son)Jag blev så chockad först att hela jag skakade. Det har tagit flera timmar att övertyga min kropp om att jag missförstod.

Nu åker jag till Indien!!! Ska försöka uppdatera så ofta jag kan men jag kommer nog att vara mycket på ställen utan internet.


High two!Iddi
. (short for idiot)


Jag highfivar ofta folk. Varje dag highfivar jag säkert fem pers.

Det ökar trevligheten tycker jag. Har jag tyckt. Tiderna förändras.

Igår hamnade jag i ett samtal med en väldigt brännskadad person.
Jag blir alltid nervös när jag pratar med människor med olika handikapp.
Jag har nämligen ett ovanligt DNA som gör att jag säger konstiga saker och gör bort mig fullständigt.
Det är aldrig mitt eget fel eller så, bara min genuppsättnings.

Brännskadekillen då. Vi stod och snackade om ditten och datten. Han var väldigt trevlig och plötsligt sade han något sjukt roligt.
I exalterad förtjusning lyfte jag min högra hand och skrek HIGH FIII....

Men då.

Då såg jag att han han inte hade någon hand. Bara en klump med tillstymmelse till något som med god vilja varit två fingrar en gång för väldigt länge sedan.

Jag började nästan gråta för jag kände mig så hopplös.

Your little secret is safe with me
Jag: - HAHAHHA SAAANDRA jag dör du har ett par FOPPATOFFLOR!

Sandra (min syster): - Skit skit skit. Åh neeej. skit.. (tänker febrilt hur hon ska rädda situationen). Alltså.. Det är mina jobbtofflor. Eller nej men.. Åh.. Ja okej då det har jag.

Jag: - HAHAHHAHHA BUT WHYYYYY?

Sandra: - Asså... Jag vet inte. Det är verkligen hemligt att jag har dem. Ingen vet om det. Jag är till och med med i facebookgruppen "Det finns ingen ursäkt för crocs".

Smartaste paretJag:
- Hej, jag sitter på tåget. Först var vi en timme försenade, sen slutade elen connecta med tåget så nu har vi stått stilla i flera timmar och vi måste dras tillbaka med diesellok och sen buss och sen tåg. Jag kommer inte komma till Stockholm förrän i morse. Eller vad säger jag. I morgon bitti.

Linus: - HAHAHA (hånskratt) LISA HAR DU PROBLEM ELLER. Du kan ju inte säga rätt imperativ. I morse.. hah.

Jag: - HAHAHA (ännu hånigare skratt). Imperativ.

Linus: - Ja men jag menar imperfekt. Vad heter det då. Tempus.

mobilblogg. Jag åker till indien p

MMS

mobilblogg. Jag åker till indien på fredag och har fått ett papper från vaccinationsbyrån med viktiga saker som man ska tänka på i indien. Jag är osäker på om jag kommer klara det här.


mobilblogg. So.. Vi spelade memory

MMS

mobilblogg. Vi spelade memory sen när alla var hemma. Jag var så sjukt taggad. Barnens mamma, min barndomsbästis Lisa, blir glad om barnen vinner så ingen blir ledsen. Men jag! Jag går över lik för att vinna och sprutar svavel i frustande attacker aimade att psyka. Där har vi den lilla skillnaden på människor och människor. Jag kämpade så jag fick träningsvärk i pannloben eller vad det heter. Och ändå kom alla barn före mig. Alla. Så sjukt smarta kids. Eller så är de normalsmarta och vad är jag då. The Humiliation. Snubben som kom på 'jag lät er vinna' for president.


mobilblogg. Jag är barnvakt åt Els

MMS

mobilblogg. Jag är barnvakt åt Elsa, 7. Hon har precis frågat "hur skaffar man barn?". Då sa mamman: 'så, då går jag nu då. Ha det så bra'. Finaste uppdraget någon gett mig. Moahaha.


Okej I capitulate

Jag kan inte sluta skriva om henne. Citat världens bästa mormor:


- Lisa du stannar väl på middag? Du kan väl inte vara så korkad att du inte stannar? Du är ju ändå släkt med mig och jag är då inte korkad. Men du ser ju korkad ut förstås. Du var väldigt söt en gång. När du var fyra år. Hahahahaha. Jag skojar bara med dig. Men jag kan ju inte säga snälla saker för då tror du ju genast att du är ett helgon.


ps. Jag har fått en massa sms om att jag är Lucia på 1000apor. Världens bästa Parisa.

mobilblogg. Förlåt, det är mycket

MMS

mobilblogg. Förlåt, det är mycket mormor nu, men hon har visst fått ett brev från Olof Palme. Jag vet att man inte ska tala illa om de döda, men han har ju sjukt ful autograf. Det ser ut som det står whattafuck.


mobilblogg. Holy crap. Jag trodde

MMS

mobilblogg. Holy crap. Jag trodde länge att det var en skröna att mormor jobbat med moder Teresa. Men här har vi ett litet bildbevis. Mormor är den godaste jag vet och jobbade i 12 år på en spetälskekoloni som MTeresa startade i Yemen. Spetälska alltså. Som digerdöden. Men ser hon inte lite starstruck ut mormor? Då vet jag vart de generna kommer från i så fall.


mobilblogg. Jag är alltid i mitt k

MMS

mobilblogg. Jag är alltid i mitt käckesse på lucia. Antagligen för att jag aldrig fick vara lucia i skolan och tar igen allt nu. Halv sex i morse lussade jag, pappa och mamma för mormor och morfar. Ja de går upp typ 6 varje dag. De är 92 år och väldigt spexiga. Mormor om denna bild: Men vad är det för odjur du har bakom dig? Du måste verkligen se upp med vilka du umgås med. Jag tycker du har fruktansvärt dålig smak.


Avloppsrör, Bert-Ola och John Lennon

Okej nu har jag kontakt med en dator för en gångs skull. Jag har fått en utmaning av flera stycken andra bloggare. Man ska berätta sju skumma saker om sig själv (eller nåt) och jag har skitit i det, förlåt, men nu kommer den.


En gång lärde jag mig de 300 första decimalerna i pi utantill, bara för att kunna imponera på olika sorts folk. Det hade alltså ingenting med intelligens att göra, jag kämpade hårt och det gav bra utdelning. Killar simultancheckade på internet och tyckte att jag var smart. Ett tag alltså. I några minuter. (Kan ha berättat det förut för det är det viktigaste jag någonsin gjort)

Jag är missionärsbarn och bodde i Yemen i typ fem år. -94 evakuerades vi från ett blodigt inbördeskrig och undkom de stridslystna styrkorna med nöd och näppe. "Svensk familj fast i krigets Yemen" stod det på löpsedlarna. Det var då jag blev mediakåt på allvar. 


Jag bodde granne med Paul Mc Cartney´s dotter i London. Paul brukade sitta i vår trädgård. En gång berättade jag det för en kille och råkade säga John Lennon i stället för Paul. Sen gick han  och då kom jag på vad jag just sagt. Det var en snygg kille och jag skämdes i flera år.När jag var tio år blev jag kär i en kille som hette Bert-Ola. Han var 21. Jag var kär i honom i tre år. Jag tyckte han flörtade på vuxensättet. En gång åkte han in i ett träd med snowboarden och punkterade ena lungan. Jag, och en kompis, besökte honom på sjukhuset med blommor och choklad i högsta hugg. Men en ond och kallblodig sadist-sjuksköterska beslagtog blommorna innan jag gett dem, för man fick inte ha sånt på lungavdelningen. Så sjukligt pinsamt att komma där med en Marabou mjölkchoklad. Inget hade jag att säga heller.


Jag har en släng av synestesi. Det är när man ser bokstäver och siffror i färger. Det låter freakat, men jag tycker det är självklart att A och 4 är röda, K är orange, C är blått, 3 är rosa, L är gult osv. Bland det obehagligaste jag vet är när någon skriver en separat bokstav med en färg som inte stämmer. Typ ett brunt L.  URK. 


Första gången någon var kär i mig så där offensivt som jag var kär i Bert-Ola var jag typ nio. Killen brukade gå bakom mig och kalla mig snygging. Jag var jättegenerad och spelade dryg men var intresserad tillbaka. Jag berättade det för min kompis. Hon sa "Men han är ju ett avloppsrör. Honom kan man ju inte vara intresserad av".
Så där dog den romansen. Man kan ju inte vara kär i ett avloppsrör. Hon var säkert bara avundsjuk, men sånt hade ju inte jag lärt mig. Jag trodde han var ett avloppsrör.


Det var bara sex, jag kommer inte på fler.


Det här måste ju vara roligaste re

MMS

Det här måste ju vara roligaste reklamen. Vajfö - vajföj inte. Man kan inte sluta säga det för sig själv när man läst det. Ellej jag jallafall.


mobilblogg. Jag är i jämtland. För

MMS

mobilblogg. Jag är i jämtland. För ett tag sedan sköt min pappas jaktlag en björn. Någon av dem har en film där hela laget står och tittar på den döde björnen och pappas skratt ljuder mäktigt över hela skogen. Jag skulle så gärna vilja se den filmen. Jag misstänker dock att det är för mycket begärt att nån av dem vet vad youtube är. Ps. Pappa är världens bästa, men inte jättebra på engelska.


Knifelisa for nothing

Tobias, Linus bror, pluggar till läkare i Polen. De skär i riktiga lik varje dag. (big aha-upplevelse)
Jag tänkte smuggla in mig på en lektion och skära jag med, men det blev inte så.
(ja ba but hey I´m KNIFE-Lisa I know this shit)

Tobias pratar som sin bror i sömnen. Han sa "men var är gubbarna då".
Sedan knackade han på ett skåp.Tusen tack alla som röstade!! Nu ligger vi tvåa på hetaste listan, med konkurrenter som SWEDISH AMATEURS
"Vad gör det om hundra år" och TYTTIZ "Morfar min (Verdens beste bestefar)". Inte illa pinkat alltså.
Man kan fortfarande webrösta gratis.


Greetings from Pooland

  


Jag och Linus är i Polen. Vi har det bra förutom att all vår energi går till att förundras över toaletterna.

Jag menar, vad kan possibly vara poängen med att ha en stor platåavsats där allt landar och stannar alternativt spritter upp igen.

Häromdagen låg jag i två timmar och väntade på Linus. Jag var lite arg först men det visade sig att han under tiden googlat allt han kom över om toaletterna. Så himla kärleksfullt gjort.

De härstammar från Tyskland och har en platåavsats för att man lätt ska kunna undersöka sitt eget bajs.
It all makes sence to me now liksom.


TamagutchiNora hälsade på oss i dag. Hon satt hos Linus jättelänge och var skitnöjd.
Efter tre timmar fick jag äntligen hålla henne och inom 20 hundradelar hade hon spytt ner hela mig.
Det är länge sedan någon har blivit så äcklad av mig. Vad jag vet om.

Har ni tänkt på en grej förresten.. Bebisar är precis som tamagutchis, om ni kommer ihåg.


Nu åker jag till Polen en sväng. Taskig uppdatering alltså.

Laser i fröets kärna my ass

På stan för några dagar sedan:

Tjej: - Hej.

Jag: - Hej?

Tjej: - Kom här och kolla. Den perfekta julklappen. Vi har ägg här som man vattnar, och inom 12 timmar så kläcks de, och så växer det upp en växt!

Jag: - Nähä?

Tjej: - Jo det är sant. Och inte nog med det. På ett utav bladen på växten står det "I love you".

Jag (letar efter dolda kameran): - Nähäddu. Det går jag inte på.

Tjej: - Jo det är sant. man har ristat in det med laser i fröets kärna. Jättehäftigt.

Jag: - Det tror jag inte på.

Tjej: - Det är sant.

Jag: - Nä.

Tjej: - Jo.

Jag: - Nä.


Jag har funderat massor på det där sedan det hände. Det kan väl inte vara sant? Dold kamera måste det ha vart. Någon som encountrat nåt liknande?PS. Jag hade thanks to underbara Egoina och kära Bloggkommentatorerna besöksrekord igår!

Smarthetstips inför julen
Ester och Jakob har flyttat ganska nära mig och Linkan. Vi gick dit med
flyttgröt.

För att det skulle se ut som att vi lagat gröten själva lade vi i en kanelstång i kastrullen.
Ingen misstänkte något.


Linus försöker säga som Tyra Banks


Uuääschläkäää (kräkljud)Direkt när man kommer ut genom dörren på morgonen ser man det här.

Min granne har världens fulaste dörrskylt.

Jag får alltid lust att hämta storsläggan och slå in dörren och skrika och mörda när jag ser den.

Det måste vara nån sorts brott mot mänskliga rättigheter att ha en sån dörrskylt där folk kan gå förbi.

Den mystiska upplevelsen
I affären:


Jag: - Hej, jag vet att ni har ett läppstift som är sjukt bra. Det sitter hur länge som helst. Vilket är det?

Sminkkvinna: - Ja, det måste vara det här kanske. Det sitter bra.

Jag: - Ja, men du fattar inte!! Det är så fruktansärt bra. Jag lånade det av Ester, min kompis, typ klockan sex på kvällen. Jag tog bara på mig det en enda gång. Sen dansade vi hela natten och när jag kom hem klockan fem på morgonen så satt det kvar!! Och dessutom hade jag HÅNGLAT då! Fattar du vad det satt bra!

Sminkkinna: - Ja, jo, men det sitter jättebra.
Nu så här i efterhand kan jag inte riktigt analysera mitt beteende.

Läppstiftet satt ju väldigt bra. Men. Jag hade inte hånglat! Inte ens minsta minimini. Och inte direkt dansat så mycket heller.

Och det är väl ändå i vilket fall inte jag som ska övertyga henne. 

Mystisk upplevelse som jag hoppas jag aldrig är med om igen.


PS:

Världens bästa läsare. Jag skulle vilja be om lite hjälp. Jag sjunger i ett band. Som heter Qimono. Vi har spelat in en låt på tyska!! (fråga inte varför, vi tyckte väl det var kul).


Och nu är den utmanare på Svenska närradiolistan (allra sist, men ändå). Det är ju typ större än tracks. Haha, den spelas typ i Älvkarleby, Skutskär, Roslagen och sånt.
Snälla gå in här och rösta på den (scrolla längst ner på sidan and click on qimono vergib mir). En gång per dygn kan man rösta.


Nämen? Jomen! Yemen.


Det dissiga blir ännu dissigare med snälla saker alldeles innan.

     
Klicka på bilderna så blir de större.


Jag har berättat förut om när jag var engelskalärare i Yemen. Jag mailar fortfarande med mina elever.
De skriver så roligt och fint och sånt. Men ni vet hur det är. Man glömmer svara ibland och skiter i det ibland.

Nu fick jag ett perfekt skäll:

"Hi million times to best and sweets girls in hall world I never met like her before or after. If any one looking to her blue eyes it is like deep blue ocean ,waves of  Yellow hair like gold .

If you have check your mail I had send to you more than 10 e-mails and you just replay for a one, I hope so you have more fun in your life.
 
Aiman."


21 veckor räcker väl


Daniel (Mias man och blivande far till barnet) har kommit från LA nu.Han fryser som en äkta flykting och går omkring med långkalsonger.
Man blir lite irriterad över att han lyckas få det att se snyggt ut fast han
är analfabet på kyla och varma kläder.


Han kallar Mia för wifee (wajfi). Jag vill att ungen ska komma ut
minst lika mycket som dom. Jag får lust att klämma
skithårt så att han pluppar ut.Han är ju väldigt eager to get to know me. Det ser ju vem som helst.


Själ till djävulen
Det hemska nu är att jag fuskade. För i den bok som låg närmast mig var meningen som jag fick: "Faust var en vetgirig lärd som för att nå magisk kunskap sålde sin själ till djävulen."  Så jag ändrade till bok nr. 2. Dumpade Garv för Shay.

För det kändes som att alla skulle tänka typ "Så typiskt Lisa att alltid vara värst. Själ till djävulen va. Varför kan hon inte få en normal boring sentence som alla andra?"

Sen kom jag på vem bryr sig egentligen.

RSS 2.0