Dagens psykologhjälp
David Lillemägi: - Är du bra på att tyda drömmar?

Jag: - Ja. Shoot.

David: - Jag drömde en jättehemsk dröm. Mina kompisars småbröder och deras kompisar höll på och jagade mig och var jätteläskiga. De stod utanför nåt fönster och bankade och ville döda mig. 

Jag: - Oj.

David: - Och sen skulle de hem till min mamma och då blev jag jätteorolig och sprang dit. Hon satt på nån stol och såg ledsen, död och läskig ut. Sen lyfte hon på huvudet och sa "jag fick in ett bra slag". Vad betyder det?

Jag: - Det där med att kidsen jagade dig har att göra med att din ungdom håller på att jaga ifatt dig. Du är bara 21 år gammal men har flyttat från en småstad till Stockholm och har jobb och lägenhet. Du börjar känna att det är saker du inte har hunnit med att göra. Blivit vuxen för snabbt. Att de bankade på fönstret är för att du har ett barn inom dig som bankar och vill bli utsläppt. 
Att din mamma satt och var ledsen är för att du flyttat från henne och är orolig att hon saknar dig. Och du har lite dåligt samvete för att du inte är där. Kan det här stämma?

David: - Ja, det gör det nog.

Kommentarer
Postat av: lovelyn

Men det är ju det jag säger. David behöver en mogen kvinna vid sin sida. Som kan ge honom kloka råd och stötta honom i livet i storstaden.

2008-07-03 @ 15:53:13
URL: http://lovelyn.blogg.se/
Postat av: Malin

Men vad betydde det där om att hon fick in ett bra slag då?

2008-07-03 @ 21:29:17
URL: http://mallorysown.blogspot.com
Postat av: J

Inte illa faktiskt ^^

Lust att tyda denna?http://kreftans.blogg.se/2008/june/att-ha-feber.html

2008-07-03 @ 22:35:15
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: sara osman

jäklar du, det var inte illa!

2008-07-04 @ 03:39:47
URL: http://saraosmans.blogg.se/
Postat av: knivlisa

Malin: Det där med slaget kanske betyder att David kände det som att det var hon som "skickade" drömmen för att han skulle bli uppmärksammad på att hon kanske kände sig försummad. Det blev som ett slag liksom. Shit mamma kanske känner sig ensam.

2008-07-04 @ 16:53:29
Postat av: Josefin

på senaste tiden har jag börjat drömma riktigt konstiga och obehagliga drömmar. som att jag dör, kremeras och sedan säljs som kattsand på Lidl.

riktigt läskigt. (mitt hus ligger mitt emellan Lidl och ett krematorium)

2008-07-04 @ 22:31:13
URL: http://thedrowners.blogg.se/
Postat av: link

Bra drömtydning. Du borde drömtyda mina drömmar också. Just ja, jag kommer ju aldrig ihåg dem. Fast jag lämnar ju rätt många orala spår efter mig på natten, som borde vara till ledning i analysen?

Oj orala lät mysko...

2008-08-01 @ 09:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0