Besvikelsernas besvikelseLinus:
- Vet du vad jag drömde i natt?

Jag (förväntansfull): - Nej!!

Linus: - Jag drömde att du var inne i en antikaffär, och jag satt och väntade på dig utanför. Men sen tröttnade jag på att vänta, och då åkte jag till mitt jobb. Sen ringde du, och då bestämde vi att vi skulle luncha i stället. 

Jag: - ......... Jaha? Var det allt?

Linus: - Ja.. 


Så sjukt tråkig dröm. Hur kan man ens komma ihåg den. 

Kommentarer
Postat av: J

Vet vad du menar, här om natten drömde jag att jag jobbade med att skura golv i charken på willys en hel dag. Meningslös är ju bara första bokstaven i förnamnet ^^

2008-09-15 @ 10:13:48
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: knivlisa

Hahhahahha... Ja..whats the point att drömma överhuvudtaget i så fall.

2008-09-15 @ 11:10:44
Postat av: Lisa

Åh, jag har drömt att jag möblerade om, det var också tråkigt. Det är en gång på tusen det inträffar en sån dröm tror jag.

Min klasskompis Emma drömde en gång att hon satt och bajsade på ett torg naken. Det hade nog vart roligare för Linus om han såg henne under tiden han väntade på dig.

2008-09-15 @ 12:13:26
URL: http://hanky.se/fantastisk
Postat av: knivlisa

Lisa: Jaa! Åh det hade varit så kul om man kunde träffas i drömmar. Som att man åkte till drömlandet som alla var i när man drömde. Så kunde man se alla som satt nakna på torg och bajsade och sånt.

2008-09-15 @ 12:18:05
Postat av: Ämma

Jag drömde att jag skrev ett skitlångt brev om mina fina minnen (?) från högstadiet till en gammal klasskompis som var polare med Dregen. Jag ville att han skulle bli skitimpad och presentera oss.. Men han bara skällde på mig och sa att jag inte ens vet vad Dregen heter egentligen. :s

..Och så födde jag en bebis som såg ut som Humpty Dumpty.

2008-09-16 @ 00:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0